anden

Initivtager til mange projekter

Silkeborg Havnefest

Tanken bag Silkborg Havnefest er at holde byfest-gryden lidt i kog i de år, hvor der IKKE er Ildfestregatta i Silkeborg. Læs mere>>

Kunst og kultur i Silkeborg

Stenskulpturen ”Anden” har siden rundkørslen ved havnen blev lavet, været nedtaget og gemt alt for langt væk. Skulpturen er en folkegave, som Silkeborg Turist- og Regattaforening forestod indsamlingen til i 1947.

En solskinsdag i juni 2011, kunne den smukke skulptur igen pryde havne-miljøet. I et samarbejde med Silkeborg Kommune og Silkeborg Turist- og Regattaforening er skulpturen repareret og flot sat op ved Hjejlestien.

Havneområdet

Havneområdet foran Silkeborg Turistbureau, så vi også gerne renoveret. Området besøges hvert år af mange turister fra hele verden, og det er ikke nogen smuk plads vi tilbyder vore gæster. En fantastisk sejltur med den smukke hjuldamper ”Hjejlen” bør afsluttes på værdig vis. En afslutning hvor et smukt og nyrenoveret havneområde sætte prikken over de dejlige minder, som alverdens gæster drager hjem med, efter deres bedste ferie nogensinde. 

Silkeborg Turist- og Regatta-forening vil gennem positiv dialog med Silkeborg kommune arbejde på at dette kan opnås.

Kultur på tværs

Silkeborg Turist- og Regattaforening er også med i det nye samarbejde ”Kultur på tværs”, hvor forskellige kulturelle arrangementer støtter og hjælper hinanden med udstyr og ekspertise, så det bliver lettere at være kultur- og festivalarrangør i Silkeborg kommune.

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved