dits wedding1

Bryllup in the Sky

Skal du giftes lørdag den 19. august 2017 ?

dits wedding2

Dinner In The Sky

Tidligere gæster til Silkeborg Ildfestregatta har ved selvsyn, og måske endda ved selvoplevelse, været en tur i himlen for at nyde en drink og en middag på den fantastiske udendørs, og højthængende, restaurant ”Dinner in the Sky”.

Endnu engang er det lykkedes at lade Dinner in the Sky indgå som en del af Silkeborg Ildfestregatta, og denne gang giver vi muligheden for at opleve Silkeborg og Silkeborg Ildfestregatta fra ”Første parket”, - eller skal vi sige fra ”Øverste parket” til et par der har besluttet sig for at stifte familie.

dits wedding3

Bryllupsarrangementet

Skal I giftes lørdag den 19. august 2017, har I mulighed for at blive midtpunkt for Silkeborg Ildfestregatta og for jeres bryllupsgæster ”In the Sky”.

Arrangementet er naturligvis en gave fra Silkeborg Ildfestregatta, og vinderparret ankommer standsmæssigt i et passende køretøj, og eskorteres direkte til restaurant ”Dinner in the Sky”, hvor parret kan invitere 20 bryllupsgæster med i himlen.Her bliver bryllupsparret viet af Borgmester Steen Vindum, og kan efterfølgende byde gæsterne på Champagne og Canapé. Om I kommer fra nær eller fjern gælder det, at alle bryllupspar kan deltage i konkurrencen.

Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  og fortæl os hvorfor du har valgt din udkårne som den eneste ene. Den bedste og troværdige historie bliver valgt af en komité bestående af borgmester Steen Vindum, formand for Silkeborg Ildfestregatta Kurt Pedersen, og medlemmer af Silkeborg Ildfestregattas forretningsudvalg. Der tilgår vinderparret direkte besked den 1. august 2017.

Husk at anføre navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse når du sender os din historie, så vi er sikre på at kunne komme i kontakt med dig.

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved