Marianne kommer tættest på kunstnerne

Marianne Lassens opgaver i forbindelse med afviklingen af Silkeborg ildfestregatta finder vi på storscenen, idet Marianne er hovedansvarlig for koordinering og planlægning af alle aktiviteter på og omkring storscenen, og dermed er Marianne formentlig den person, der under afviklingen af Silkeborg ildfestregatta kommer tættest på de engagerede optrædende kunstnere.

Mariannes entusiasme og begejstring for betydningen af den frivillige indsats understreges af det store serviceniveau, som gruppen omkring storescenens aktiviteter ligger i opgaven, hvilket hun supplerer med ”Her er det service med et smil og det er samtidig en vigtig egenskab, at du formår, at handle per conduite i enhver given situation”.

Marianne oplever samarbejdet med kunstnerne som godt, hvilket hun supplerer med ”I dag opleves ønskerne ikke så krævende, som tidligere, dog kan der være specielle ønsker i forhold til madvaner, som skal efterkommes, - det kan være i forhold til behov for veganer eller vegetarkost, eller specielle ønsker omkring kylling og fisk på menuen, men generelt oplever vi blot et behov for ro og hygge fra kunstnernes side og så er det vores opgave at kræse om dem og sørge for, at de befinder sig godt her i Silkeborg”.

Ifølge Marianne er netop serviceringen af de optrædende kunstnere vigtig for deres optræden, dermed også for deres publikum og for deres oplevelse af Silkeborg Ildfestregatta, ”Jeg har ofte fået tilbagemeldinger fra de optrædende kunstnere om, at Silkeborg er noget helt særligt, - hele stemningen under Silkeborg Ildfestregatta, hvor folk er glade og fester er unik, - og så er det også helt specielt at få muligheden for at optræde i en rundkørsel”.

Netop det at være med til at skabe en folkefest med glæde og positive oplevelser er af stor betydning for Marianne, ”Det er jo det, det handler om, - lønnen i sig selv er fornemmelsen af, at folk er glade, når de går herfra – så er det en succes, - Det giver en personlig tilfredsstillelse at være med til at give folk gode oplevelser – og det er de gode oplevelser, man skal samle på i tilværelsen – Vejret spiller naturligvis også en faktor for succesen, men jeg plejer gerne at sige, at en god pejling er, at hvis vi har tilskuere ned ad Åhavevej, ned langs havnen og vi har folk op ad Århusbakken og de også står foran storscenen og hen ad Viborgbroen - så har vi gjort det godt”.

Ifølge Marianne, er det vigtigt med et bredt sammensat musiktilbud under Silkeborg Ildfestregatta, ”Folk vil gerne have nogen de kender og noget de kan synge med på, hvilket også fremmer feststemningen”. Marianne håber at programmet denne gang får rigtig mange til at komme og synge med. Vi åbner storscenen tirsdag aften kl. 19.00 med Infernal,  onsdag har vi været heldig at få Jacob Dinesen, som er et nyt ungt talent i Danmark, derudover kan vi se frem til Do and the Dodo’s, Quin Machine og så slutter vi af med Gnags, så der er virkelig noget at glæde sig til".

Mariannes debut som frivillig ildsjæl under Silkeborg Ildfestregatta fik hun under en tidligere formand, Kaj Hansen og Mariannes store personlige engagement gennem de nu 8 forrige (det er 9. gang) ildfestregattaer er belønnet med udnævnelse til æresmedlem af Silkeborg Turist og Ildfestregattaforening, hvilket Marianne bekræfter, ”Det er en stor ære, at blive belønnet og anerkendt for sin indsats samt at opleve, at værdien af ens egen frivillige indsats ligeledes kan få værdi for de mange tusinde gæster, der besøger Silkeborg under Ildfestregattaen".

Silkeborg ildfestregatta har selvfølgelig også udviklet sig henover årene. Scenen har stået forskellige steder, fyrværkeriet blev flyttet i takt med at byen udviklede sig, så det blev for farligt at forsætte med at have fyrværkeri ud over havnen. Men heldigvis har vi altid kun opfattet disse ændringer som udfordringer som vi i samlet folk have lyst og mod på at finde de gode løsninger til. Derfor er Silkeborg Ildfestregatta også i dag en stor attraktion både i Danmark og uden for Danmarks grænser. 

Endelig fremhæver Marianne betydningen af den store fælles frivillige indsats under Silkeborg Ildfestregatta, ”Vi er jo mange frivillige om at løfte Silkeborg Ildfestregatta. - Vi er alle engagerede og hårdtarbejdende ildsjæle, der yder en stor indsats i mange forskellige aktiviteter på tværs og det er jo netop i fællesskabet og samarbejdet, at vi når vores mål. Vi er afhængige af denne samlede frivillige indsats, - uden den var Silkeborg Ildfestregatta ikke det store tilløbsstykke, som den er i dag".

Vi siger tak til månedens frivillig !

Skulle du have lyst og overskud til at blive en del af vores entusiastiske team af ildsjæle under Silkeborg ildfestregatta i 2017, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Copyright © 2018 Silkeborg Turist & Regattaforening Reserved